Operatorul nostru repune centrala in functiune in conditii de maxima securitate , folosind piese originale si agreeate de catre fabrica, din stoc, in maxim 2 ore de la inceperea reparatie.

Cu o experienta de 18 ani in domeniu, si o echipa cu 26 de angajati, Future Line Instal SRL poate realiza proiecte complexe de instalatii termice, destinate oricaror aplicatii. Avem expertiza in a diagnostica echipamente si instalatii termice, incluzand atat tehnologiile, traditionale (centrale termice pe combustibili gazos, solid, lichid), condensarii, cat si pe cele pe baza de resurse regenerabile (sisteme solare,  pompe de caldura).

Misiunea firmei Future Line Instal este sa garanteze cel mai inalt nivel de confort si satisfactia clientului prin furnizarea de servicii, materiale de calitate si profesionalism.

Prin colaborarea cu noi beneficiarii au obtinut scurtarea timpului de interventie la solicitare cu 15-20% si au reusit marirea intervalelor de interventie cu 40% prin preventie, si daca si pentru dumneavoastra scurtarea timpului de interventie la solicitare si marirea intervalelor de interventie sunt de interes, inseamna ca Future Line Instal este cel mai potrivit partener in lucrarile de service.

Dispunem de callcenter cu 3 operatori, de o baza de date electronica, accesibila oricand in reateaua de service,  pentru a stabili o mai buna si rapida intelegere a istoricului interventiilor efectuate. Executam lucrari de PUNERE IN FUNCTIUNE, AUTORIZARI  si depanare in perioada de garantie si postgarantie, pentru toate echipamentele, pe baza de programare sau in regim de urgenta, indiferent de anotimp sau sarbatoare legala.

In parcul nostru de echipamente avem peste 18.000 de centrale termice  pentru care asiguram service in garantie si post-garantie NON-STOP